Over mij

Met een moeder die tot diep in haar zwangerschap optrad met haar bandje, en een vader die dirigeert, was mijn passie voor muziek onvermijdelijk.

Als kleuter kreeg ik pianoles, maar naarmate de muziek moeilijker werd en ik het allemaal niet meer kon onthouden (noten lezen was niet mijn sterkste punt), haakte ik af. Toen wilde ik trompet leren spelen. De eerste lessen kreeg ik van mijn vader, maar al snel besloot ik naar het conservatorium te gaan. Beginnend in de “juniorenklas” en daarna de vakopleiding klassiek trompet. Via het Vooropleidingsorkest, Nationaal Jeugd Harmonie Orkest en Nationaal Jeugd Orkest, kwam ik bij het Nederlands Blazers Ensemble en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast speelde ik in musicals als “Ciske de Rat” en “Sound of Music”.

Toch bleef een andere passie onbevredigd: het werken met kinderen. Daarom besloot ik nog de opleiding tot Docent Muziek te volgen, met als specialisatie het jonge kind (kleuters t/m groep 4). Want hoe jonger het kind, des te meer connectie ik voelde. Een opleiding Muziek op Schoot kon dan ook niet uitblijven.

Tegenwoordig ben ik behalve trompettiste en Muziek op Schoot docent ook nog AMV docent, en muziekdocent bij verschillende basisscholen. Ook ben ik sinds 2015 zelf moeder van een zoontje.